Eli kyllästyttyäni kameran raahaamiseen mukana, myös blogi on jäänyt päivittämättä. Tyhmää laittaa vaan pelkkää tekstiä, mutta kai sitä välillä pitää ilmottautua hengissä olevaksi!

Hilpan syksy on varsin kiireinen. Ollaan tekemässä muuttoa paikkakunnalta toiselle. Työkiireiden ja muuton vuoksi Hilppa joutunee olemaan melko paljon hoidossa syksyn mittaan. Onneksi tyttö on varsin sopeutuvainen ja loistavia hoitopaikkojakin on, joten eiköhän me näistä parista kuukaudesta selvitä.

Hilppa on jatkanut ihanuuttaan. Päivä päivältä se muuttuu vaan ihanammaksi ja nykyään syli on tytön lempipaikka. Tietokoneella on turha yrittää tehdä mitään- koko ajan on kuono työntymässä syliin;)  Välillä pitää vaan muistaa palauttaa koira oikealle paikalleen laumassa ja olla ottamatta sitä syliin... vaikeaa, kun se on niin herttainen:(

Sienessä ollaan käyty, mutta Hilpan tie sienikoiraksi on vielä pitkä. Sisällä se jo etsii suppilovahveroita hajulla, mutta ei onneton tajua mitä niille sitten pitää tehdä. Yleensä Hilppa koettaa syödä ne, mutta sienistä tyttö ei oikein välitä (ainut ruoka muuten joka ei kelpaa) ja pian se sylkäiseekin ne pois- ellen itse ole ehtinyt ensin ottamaan! Metsässä neidillä on niin paljon intoa, ettei sienten etsimisestä tule mitään. Hilppa juoksee vaan ympyrää ja tappaa löytämiään keppejä- välillä toki tarjoaa keppejä myös heitettäväksi, mutta jos ei heitellä, riittää Hilpalla touhua yksikseenkin. 20 metrin säteellä se pysyy koko ajan, joten sen kanssa on kyllä helppoa liikkua metsässä!

Tulevan muuton myötä olen myös yrittänyt löytää meille agipaikkaa/seuraa/kurssia--- toivotonta. Kaikkialta tulee vaan muuria vastaan, eikä meillä taida vielä olla riittävästi suhteitakaan (eikä riittävän koulutettu koira kilparyhmiin;)! Harmillista, etten voittanut sitten Lotossa viime viikolla- olis voinut yhden uuden agihallin pistää pystyyn Itä-Suomeen, niin aikoja riittäisi meille aloittelijoillekin! No toivossa on hyvä elää... Ainakin yhdet pihaesteet on tutuntutuntutulla, joten eiköhän me päästä joskus jonnekin kokeilemaan...

Jokatapauksessa syksy näyttää niin kiireiseltä, että päivitykset laahannevat aika paljon perässä. Muutamassa näyttelyssä käydään varmaan vielä syksyn mittaan, joten jos ne tulokset vaikka saisi päiviteltyä!

Hilppa toivottelee kaikille hyvää syksyä!