Niin- Hilppa on sitten ollut viime perjantaista asti flunssassa. Pahintahan siinä on se, ettei se näy Hilpan jaksamisessa mitenkään- hulluksi tulee sisätiloissa kun tuo hyppii seinille ja pitkille lenkeille ei uskalla lähteä... Toissapäivänä käytiin Hilpan kanssa pikkusen metsää haistelemassa sillä seurauksella, että Hilppa päätti hankkia lisää flunssaa purosta- "jee tuolla keskellä puroa on keppi jonka minä VARMASTI haen"!

Muutaman koiranlenkittäjän kanssa olen jutellut ja tuntuu, että tällä alueella kaikki koirat on sairastaneet flunssan joka on kestänyt vähintään (VÄHINTÄÄN!) viikon... eli paranemista odotellaan tapahtuvaksi joskus ensi viikolla (huokaus...)

Kun ei ole voitu rasittaa koiraa fyysisesti, niin ollaan käyty vähän aivoja treenailemassa läheisellä kentällä. Näyttelyhihnassa juoksemista (ravia) ollaan harjoiteltu ja sen Hilppa tuntuu jo ajoittain tajuavan- kun näyttelyhihna laitetaan kaulaan se menee vapaasti eikä minuun tuijottaen- lisäksi useimmiten ravia;) Ollaan treenattu myös sivulletuloa ja lähinnä sitä paikkaa- pikkuhiljaa se alkaa löytymään, tosin useimmiten tullaan vielä liian eteen tai vinoon. Tänään otin lisäksi tokoseuraamista (tokoihmiset sanois, että se on vielä kaukana siitä, mutta onneksi minä en tajua omaa naurettavuuttani!) ja siinä 180 asteen käännöksiä- hienosti Hilppa kyllä hakee jo paikan siitä vasemmalta puolelta vierestä ja seuraakin aika nätisti kontaktissa... Tosin ei auta yhtään juosta, kun Hilppa alkaa leikkimään ja loikkimaan!

Yritin myös saada Hilppaa seisomaan kameralle- huonolla ja VIELÄ huonommalla menestyksellä. Pitäis olla kameramies erikseen... Tässä kuitenkin muutama otos nyt 19 viikkoisesta pennusta:

1241001549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä näkyy Hilpan rakenne hyvin: meillä kasvaa raskas amazoni;) Mutta meidän mielestä tietysti maailman ihanin, suloisin ja kaunein sellainen!

1241001583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi näihin kuviin tulee häntäkin alas- yleensä Hilppa muistaa olevansa kooikerhondje ja kantaa häntänsä vähän paremmin;)

1241001598_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensimmäinen kulmahammaskin tuntuu nyt lähteneen- ja uutta on kasvamassa sellaisen hassun kelmun sisällä tilalle;) Kun vaan muutkin lähtisivät itsekseen ja aikaseen, ettei tulis vinoja "leipähammaskulmia".

Viikonloppuna Hilpalla ja muulla talon väellä on edessä muutto kesätyöpaikkakunnalle- yhteyksiä on jo otettu paikallisiin kennelkerhoihin ja toivottavasti päästään mukaan sosiaalistamaan pentua ja harjoittelemaan kaikkea kivaa! Päivitykset tulee vaan viiveellä, kun meille ei lähde tietokonetta mukaan...

Hyvää vappua kaikille!

PS: Hilppa ei ole saanut nakin nakkia kahteen viikkoon- ei ole ollut häiriötreenejä, joihin niitä olis tarvinnut... Se mahtaa tulla hulluksi kun seuraavan kerran on nakkia tarjolla;)