Hilppa on kasvanut ja tylsistynyt kotona (paukkupakkaset yhdistettynä isäntäväen työkiireisiin eivät ole paras yhdistelmä koiran kannalta...)

Kunnes tänään loppiaisena riemu repesi: yhteislenkki Shantin, Preetyn ja Mantan kanssa uppohangessa! Anniina jälleen kerran otti hienoja kuvia, niitä voi ihastella osoitteessa : http://picasaweb.google.fi/kooikerpoitsut/LoppiaisenKoikkerilenkki#  (Anniinan luvalla linkitetty tähän;) Loppupäivä onkin sitten maattu sohvalla (sekä koira, että emäntä...)

Tokossa Hilppa on mahtava! Vanhentuessa kasvanut keskittymiskyky yhdistettynä ahneuteen, miellyttämisenhaluun, (yli)innostukseen ja pieneen metsästysviettiin on loistoyhdistelmä ja jopa tällainen tumpelo emäntä saa koirastaan esiin hienoja piirteitä! Viimeksi treeneissä tehtiin tokoestettä, joka jo kahden harjoituskerran jälkeen alkaa mennä mainiosti: Hilppa pysähtyy seisomaan esteen taakse (toki vinoon) ja jopa luoksetulossa pysäytykset onnistuu... (aivan hieroin silmiäni tässä kohden...)

Mikä parasta: Hilppa tärisee innostuksesta nähdessään tokoesteen, eikä malttaisi odottaa komentoa. Voi että kun neidin kanssa pääsis lopultakin sitä agia treenaamaan!!!

Viimeksi jopa lyhyt paikallamakuu 3m koirakkovälein onnistu ilman ongelmia... neiti tahtoo vaan liikkua paikaltaan kun tulen takaisin, joten siinä vielä tekemistä! Tänään lenkillä yhteiskuva lyhyillä (alle 1m) koiraväleillä onnistu niin, että panin H:n odottelemaan ja poistuin itse (mahoineni) kuvasta... Missä vaiheessa siitä on tullut noin taitava???

Viikonloppuna Kajaanin kv-näyttely. Karvattoman Hilpan kanssa reissuun lähdetään, joten toivotaan lähinnä hyvää menestystä muille koirille ja itselle hauskaa näyttelypäivää!