Hilpan näyttelyarvostelut löytyy nyt lopulta tuolta tallennettuna. H kävi pyörähtämässä myös Pyhäselän näyttelyssä, jossa erinäisten tuomarimuutoksien myötä tuomarina oli taasen Saija Juutilainen. Tuomariin olen oikein tyytyväinen: kahden viikon välillä koira sai liki samanlaisen arvostelun ja tuloksena olikin siis taas EH- vastaa minusta koiran tasoa oikein hyvin ja aivan samat ongelmat löydän itse koirastani kuin mitä Juutilainen oli löytänyt!

Itse en koko näyttelyyn omien kiireiden takia päässyt, mutta ajattelin laittaa Hilpan saamaan taas kokemusta ja virikkeitä. Hilpan handlasi Anniina ja kuulemma onnistui tehtävässään paremmin kuin kukaan aikaisemmin- Hilppa ei nuuhkinut koko ajan kehässä!!! Saattaa olla, että yritän jatkossakin lahjoa Anniinaa tehtävään;) (ISO KIITOS VIELÄ TÄTÄKIN KAUTTA!)

Kuva Hilppusesta Anniinan kanssa löytyy Shantin ja Preetyn blogista...

Tänään olis tarkoitus pakata muksu mukaan, koira autoon ja suunnata agihallille yhdessä Preetyn, Shantin ja omistajajoukon kanssa! Muutakin tekemistä (mm. ristiäisvalmisteluja) olis, mutta harvoin sattuu tällainen tilaisuus, niin pitää hyödyntää...