Eilen otin Hilppaneitosen sattumalta mukaan kauppareissulle- se kun on oppinut odottamaan nätisti kytkettynä kaupan pihassa-. Ja onneksi otin: matkalla kauppaan käveltiin koirakentän ohi ja mitä minä näenkään: AGILITYESTEITÄ!!! Niitä asettelemassa oli vanhempi rouva ja tietysti heti kyselemään: mitä täällä tapahtuu???

Kuulemma agility oli taas kesäksi alkamassa, mutta netti-ilmoitus oli tullut niin myöhään, ettei kukaan ollut osannut paikalle: "haluaisitteko koettaa?" kysyttiin meiltä... ja tietysti haluttiin! Testattiin pitkää putkea ja muutama matala este ja kylläpä oli mukavaa! Parasta on se, että kesän aikana ennen varsinaista "agia" on aloittelijoille varattu puoli tuntia esteisiin ohjatusti tutustumista... Päästään Hilpukan kanssa kokeilemaan! Hitsin hienoa- koko kesä ei menekään sitten tokoillessa;)

Tosin ensimmäinen ongelma oli sitten se, että Hilppa on niin fiksoitunut "tänne" ja "sivu" käskyihin, että jos sen laittaa odottamaan, niin muilla käskyillä neiti ei sitten liiku mihinkään... yritä siinä sitten houkutella ja hokea "putkiputkiputki", kun tyttö vaan odottaa oikeata käskyä;) Lopulta putken vieressä juosten meni kuitenkin putki useampaan otteeseen- nyt pitää vaan alkaa sitä taivuttamaan;)

Jännää!