Agilityssä on turha kuvitella, että kun yks ongelma ratkeaa, niin se jotenkin helpottais tätä lajia. Päin vastoin: kun yks ongelma on selätetty, tuo onnistumiset uusia ongelmia!

Nyt me on siis löydetty vauhti. Se oikeestaan löytyy jo kotona, kun alan pakata tavaroita treeneihin: H ei meinaa pysyä nahoissaan. Kentällä H kestää jo jonkun verran toistoja vauhdin kärsimättä.  Hirveesti en ole tosin uskaltanut ees testata, oon ajatellu että en halua yhdenkään treenin loppuvan hiipumiseen. Lisäksi vauhdista on seurannut irtoaminen ja tänäänkin treeneissä H meni kahden esteen takaa piilotetussa kulmassa olevaan putkeen. Pitäis vaan aina muistaa ohjata vähän kauempaa...

Mutta niitä ongelmia: KONTAKTIT! Meillä ei IKINÄ ole ollu kontaktiongelmia, kunnes nyt kun vauhtia on paljon. Erityisesti ongelmat on a:lla, jossa H ei saa vauhtia pysäytettyä 2o2o kontaktiin. Tänään myös puomilla teki juoksukontaktit ja keinun heitti lähestulkoon lentokeinuna. Juoksukontaktithan olis tosi kivat, mutta ongelma on se, että kun niitä ei ole juoksukontakteina opetettu, niin jossain vaiheessa tuo koira keksii hypätä vähän kauempaa ja sit vähän kauempaa ja sit vielä vähän kauempaa... Kontakteille nyt palkkaa siis:)

Tänään myös kehuin, että meillä ei ole IKINÄ ollut pöytäongelmaa. Näytettiin sit muille meidän LOISTAVA pöytä- H tuli niin kovalla vauhdilla, että veti turvalleen pöydän yli maahan. Tosi hieno oli, joo. Pitää siis ruveta pöydällekin jarruttelemaan hyvissä ajoin etukäteen...

Viikonloppuna olis kisat. Tänään treeneissä H "vahingossa" meni kepit väärältä puolen ohjattuna, joten en aio kisoissakaan mitään varmistelukikkailuja tehdä. Varsinkaan, kun toiveissa on ettei yhtään LUVA:a saada. Kakkosissa on ihan kivaa:)