Nyt on Hilppa sitten muuttanut kesäkotiinsa ja hyvin sopeutuvainen neiti tuntuu olevan. Ongelmia ei ole ollut, vaikka ensimmäistä kertaa Hilppa joutuu olemaan päivät säännöllisesti yksin (8h) ja vielä vieraassa paikassa... Aina kun saavutaan kotiin, on vastassa juuri heränneen näköinen, mutta älyttömän vilkas koikkerineiti, jonka riemulla ei tunnu olevan mitään rajoja!

Oma jaksaminen työpäivän jälkeen on vaan vähäisempää ja se näkyy kyllä myös Hilpan tottelevaisuudessa. Muutaman kerran tyttö on pinkaissut karkuun takapihalta (lapsia tervehtimään) eikä hihnassa jaksa kulkea nätisti edes sitä vähää mitä aiemmin. Pakko oli tänään käydä ihan valjaat ostamassa kun ajoittain vetää kurkku koristen, enkä sitä raaski kuunnella...

Lisäksi Hilppa on osoittanut olevansa ihan kamalan rasittava niitä ihmisiä kohtaan, jotka ei uskalla tervehtiä neitiä- pari tuttua pelkää hirmuista Hilppaa ja tyttö on ihan mahdoton, kun vaan hyppii vasten ja näykkii hihoista- häntä kuitenkin heiluu, joten se on pelkkää leikkiin kutsumista, mutta ymmärrän hyvin, että jos koiria pelkää niin tuommoinen käytös ei sitä pelkoa ainakaan vähennä. Ihmisten tervehtimisen harjoittelu onkin käynnissä, mutta aika hitaasti etenee-osin johtuen sopivien harjoitusihmisten puutteesta.

No osa ongelmista menee muuton ja siitä aiheutuneen stressin piikkiin. Osa on sitä, ettei aktiviteettia ole niin paljon tarjolla ja osasyy on varmaan sekin, että rohkeutta ja tahtoa on pikkuhiljaa tulossa lisää- tottelevaisuutta ja rajoja testataan.

Viikonlopuksi tultiin sitten takaisin Kuopioon ja tänään tavattiin aina niin ihanaa Viimaa, joka olikin sitten viimenäkemän kasvanut kovasti! Muutamia kuvia tyttöjen (muta) leikeistä.

Mudan muodostama Tricolor-kooikerhondje;)

1241875496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241875507_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja reissun jälkeen odotti suihku. Koska valkoinen väri on ajansaatossa vähän ruskehtunut, pestiin samalla koko koira- jos ehtis turkki palautua vielä ensi sunnuntain näyttelyä ajatellen... Melkoinen pörrö meillä kyllä tällä hetkellä asustaa;)

1241875522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensi sunnuntaina on siis spanieliliiton II-erkkari, johon mennään Hilpan kanssa näyttäytymään. Tarkoitus on totuttaa tytteliä näyttelykehiin ja tavata samalla sisaruksia ja muita koikkereita!